Медицинска сестра от Откраднат живот“ се потроши жестоко с тротинетка

...
Медицинска сестра от Откраднат живот“ се потроши жестоко с тротинетка
Коментари Харесай

Звезда от Откраднат живот“ се потроши с тротинетка

Медицинска сестра от " Откраднат живот “ се потроши грубо с тротинетка в центъра на София. Звездата на театъра и малкия екран Неда Спасова сама оповести за случая в профила си в Instagram. На най-широката аудитория актрисата е известна с ролята на здравната сестра Кая Райкова от сериала на Нова ТВ " Откраднат живот “.

" Когато се пребиеш като куче посред " Раковски “ и си признателен, че в близост не е имало коли. Утре ще се разбере тъкмо какъв брой ще накуцвам “, написа актрисата в обществената мрежа.

А текста придружи и със фотография на облеклата си, с които е била при случая. Освен прахоляк, тиня и нечистотия, по тях има и следи от кръв. Актрисата сподели и фотография на мястото, където е паднала.

Тя обаче, с оптимизъм отбелязва, че образованието в НАТФИЗ ѝ е помогнало доста по-лесно да поеме удара и прибавя, че с възприятие на отговорност и съвет към всеки, който може да се окаже елементарно на нейното място: " Когато сте решили да падате, пазете всичките изхвръкнали кокали. Падайте на бедро, на дупе, на мекичко. Сега правя оценка четирите години Сценично държание в НАТФИЗ “.

Неда Спасова е следващата звезда, от " Откраднат живот “, която се контузва на улицата. Тези дни стана ясно, че и артистът Алек Алексиев също се е потрошил. Познат в ролята на лекар Алекс Василев артист към този момент се движи с патерици, написа Шоу блиц.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР