Медицинска марихуана за близо 60 000 лева е била открадната

...
Медицинска марихуана за близо 60 000 лева е била открадната
Коментари Харесай

Задигнаха медицинска марихуана за 60 000 лева от хале край Пловдив

Медицинска марихуана за близо 60 000 лв. е била открадната от хале край Пловдив, заяви 24plovdiv.bg.
Растението е легално отглеждано и се изнася в чужбина. Във въпросното помещение, което е благосъстоятелност на транспортния необут от Асеновград Васил Пиронков, конопът се е сушал и опаковал. "През октомври м.г. отдадох чартърен част от халето на компания, която има позволение за износ на здравна марихуана.
Преди седмица ми се обадиха, че е липсващ цялостен кашон ", описа Пиронков. Веднага е бил подаден сигнал в полицията. На място проверяващите са открили, че с щанга е изработен опит да бъде разрушена спешната врата на халето. След като не съумели, крадците счупили прозореца й и се промъкнали оттова. "Имаме 16 камери в помещението и отвън него, записите от които бяха свалени.
От тях се вижда, че към 23, 30 часа двама мъже идват с пикап и правят удара безусловно за 50 секунди ", уточни Пиронков. Според него най-вероятно те не са знаели, че складираният коноп не става за пушене, защото има по-нисък % интензивно вещество и затова се употребява единствено за медицински цели. Пиронков посочи, че причинителите са арестувани бързо от пловдивската полиция и по случая тече следствие.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР