Медицината е безсилна за проблема с очите ми. Зрителният ми

...
Медицината е безсилна за проблема с очите ми. Зрителният ми
Коментари Харесай

Сашка Васева Проплака: Медицината Е Безсилна За Очите Ми

„ Медицината е безсилна за казуса с очите ми. Зрителният ми нерв е атрофирал и всякаква интервенция е безсмислена, тъй като няма по какъв начин да го възвърне и да ми помогне. Обиколих лековити извори в цяла България, само че на никое място водата не ми оказа помощ “.

Това показа Сашка. Дупнишката Мадона закъса със зрението още преди години, само че напоследък проблемите й се задълбочават, а излаз за казуса й медиците не виждали.

„ Зрението ми се утежнява с всеки идващ ден. Атрофията на зрителния нерв е нелечимо заболяване и доста мъчно ще има избавление за мен. Само знамение може да ме избави и се апелирам за освобождение “, показа пред „ България Днес “ Васева.

Изпълнителката е изгубила естественото си зрение на дясното око, а с лявото вижда замъглено. Това предизвика Сашка да търси избавление в лековити извори.

Певицата призна за проблемите си обществено за пръв път по време на присъединяване си в риалити шоуто „ ВИП Брадър “. Тогава тя отхвърляше присъединяване в някои задачи, тъй като не виждаше добре и не можеше да извършва поставените й задания.
Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР