Медици смятат, че водката се явява ефективен начин за избавяне

...
Медици смятат, че водката се явява ефективен начин за избавяне
Коментари Харесай

Любопитно: Водката се оказва лечебна

Медици считат, че водката се явява ефикасен метод за отърваване от остеохондрозата, написа " МедикФорум ", представен от БГНЕС.

Препоръчва се да се вършат компреси с водка при обостряне на това заболяване. Тези компреси ще оказват помощ за облекчение на отоците, а и затоплят засегнатата област. По този метод се облекчава болката.

За процедурата е належащо да смесите водка с мед, написа TrafficNews.  След това, разтворът би трябвало да се нанесе върху възпаленото място и да се увие с целофан и топъл плат или шал. Препоръчва се подобен компрес да се държи допустимо най-дълго. Оптималното време е два часа. Както бе маркирано, остеохондрозата, причислена към „ заболяванията на нашето време “, визира всеки трети гражданин на Земята.

Хората с тази диагноза изпитват болки в гърба и шията, а болката може да се популяризира и в раменете, и даже в ръцете. Появяват се болки и в главата. При остеохондрозата междупрешленните дискове се повреждат. Неправилната диета или упражненията могат да влошат нещата.

Хората с остеохондроза не би трябвало да използват алкохол и цигари, защото притокът на кръв през съдовете може да се забави.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР