Медици от Банско прикривали случаи на 50 души в курортния

...
Медици от Банско прикривали случаи на 50 души в курортния
Коментари Харесай

Мутафчийски: Лекари от Банско прикривали 50 души със симптоми

Медици от Банско прикривали случаи на 50 души в курортния град със признаци на вирусно заболяване по време на карантината. Това стана ясно по време на утринния брифинг на Националния действен щаб в Министерския съвет. На лицата са взети проби, само че те към момента не са излезли. Очаква се това да се случи до края на деня, заяви Дарик.

„ Данните за Банско протекоха по няколко линии, само че не и по доста публични. Местните лекари отричаха да имат пациенти с такива болести, само че в края на краищата, ние установихме по различен метод (ще го запазя за себе си), че има 50 индивида, показали признаци на вирусно заболяване и си стоят у дома “, заяви ръководителят на щаба генерал-майор Венцислав Мутафчийски.

„ Това ни накара със съдействието на РЗИ, тъй като нашите отзиви са единствено целесъобразни, несъмнено, тъй като ние не сме някаква щпиц команда, която да има безкрайни благоприятни условия, само че въпреки всичко успяхме да изпълним тази акция. До края на деня ще имаме техните резултати “, посочи ген. Мутафчийски.

В същото време, единствено преди дни локалните се хвалеха, че всички са здрави, с помощта на това, че непознатите туристи се били заразили от ол инклузива на хотелите. А в това време, редом с разкриването на 50-мата банскалии с грипоподобни признаци и вземането на техните проби, блокадата на града беше вдигната. Тя беше наложена поради обстоятелството, че ски-курортът се оказа епицентър на ковид - заразиха се англичани, цялостен аероплан израелци, както и българи, работили там през зимния сезон.

Информирайте се единствено от достоверни източници на информация!

Не се подавайте на операции и на евентуални опити на измамници и политици да употребяват изключителната финсова рецесия за користни персонални цели.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР