Медици и граждани почистиха и облагородиха 40 декара от двора

...
Медици и граждани почистиха и облагородиха 40 декара от двора
Коментари Харесай

Лекари и граждани почистиха 40 дка от двора на Великотърновската болница

Медици и жители почистиха и облагородиха 40 декара от двора на регионалната болница „ Д-р Стефан Черкезов “ във Велико Търново.

Северният двор беше измит от боклуци и саморасли шубраци. Великотърновци засадиха цветя и сковаха пейки за болничния парк.

„ Независимо кой го е замърсил, ние всички живеем тук, би трябвало да вземем присъединяване и да го поддържаме “, разясняват жители, съобщи БНР.

В почистването на болничния двор се включиха и анестезиолозите доктор Сибила Маринова и доктор Лора Станчева: „ Не можем единствено да пожелаваме от обществото, всеки от нас би трябвало и да даде. Готините хора са тези, които съблюдават разпоредбите “. „ Искаме да поддържаме мястото, където работим в положително положение. Това е за следващ път “.

„ Болницата няма пари да поддържа 50 декара двор “, уточни шефът доктор Стефан Филев, който също взе участие в почистването. „ Няма никакъв запас самото лечебно заведение да поддържа градинари, както едно време беше. Смятам, че това е едно положително начало. Похвално е за тези младежи “.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР