Медикът Владимир Кръстев, който е бил сред първите лекари, пристигнали

...
Медикът Владимир Кръстев, който е бил сред първите лекари, пристигнали
Коментари Харесай

Медик, пристигнал при автобуса ковчег минути след ужаса: Навсякъде имаше човешки тела, изглеждаше като след война!

Медикът Владимир Кръстев, който е бил измежду първите лекари, пристигнали на мястото на злополуката край Своге, описа за ужаса, който е видял.

" Стигнахме за към 20-25 минути. Това, което аз видях беше рейс, който беше смачкан. Дори не можеше да се разбере каква марка е ", съобщи той пред Нова тв.

" Около рейса имаше човешки тела. Не знаех какъв брой тъкмо са починалите като отидох. Нямаше лек случай ", добави медикът.

" Жената, която качихме в колата за спешна помощ, беше на към 50 години. Беше с амнезия за случилото се, не знаеше изобщо какво се случва. Такава страст не може да не засегне душeвността на който и да било. Мястото на случая след нещастието изглеждаше като след война ", приключва описа си, медикът.

БЛИЦ напомня, че през вчерашния ден, малко след 17:00 часа, рейс, пътуващ за манастир " Седемте престола ", с 34 души, излезе от път край Своге и падна от 20 метра височина. 13 души починаха на място, а трима на път към болнични заведения. 18 души са ранени. Сред тях е и лидерът на транспортното средство. Той е контактен. Няколко души към момента са в сериозно или доста тежко положение. Хората от рейса са били най-вече пенсионери от Световрачане, има и няколко души от Божурище. Сред жертвите на нещастието е и 13-годишно дете, пътувало дружно с баба си.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР