Медиите в Северна Македония подновиха грозните атаки срещу България дори

...
Медиите в Северна Македония подновиха грозните атаки срещу България дори
Коментари Харесай

Македонските медии с грозни атаки срещу България

Медиите в Северна Македония възобновиха грозните офанзиви против България даже и откакто страната ни даде зелена светлина за започване на договарянията на западната ни съседка за приемането й в Европейския съюз. Този път тя е подбудена от идния тази вечер мач сред националните футболни тимове на двете страни от Група 4 на Лига „ С “ от Лигата на нациите.

Журналистът Зоран Горшоски от Sportmedia.mk реши да настрои отрицателно обществеността в Скопие преди значимия дуел на стадион „ Тодор Проески “. Още повече, че той трансферира виновността за обявата си на България и звездата на националния ни тим Кирил Десподов, написа Блиц

„ Преди два дни започнаха провокациите от страна на „ комшиите “. Думата е в кавички, тъй като никой в целия свят не желае комшия като нашия. Никой! И ние знаем за какво. Заради всичко, което българите и страната им предизвикват на нас МАКЕДОНЦИТЕ “, написа Горшоски.

„ Провокациите започнаха от капитана Десподов, който уточни, че това е политически мач за нас македонците. Нека този Десподов пита властта си какъв ще е този мач или не помни по какъв начин преди два месеца в неговата София бяха посрещнати футболистите на Македония Гьорче Петров. Да, този мач е освен това от елементарен футболен дуел и не сме отговорни ние. А тези, които отхвърлят македонската еднаквост, страна, народ и всичко останало “, продължава обявата.

„ Съдбата пожела в този миг, когато връзките сред двете страни са най-ниското равнище, България да посети Скопие. За разлика от тях в Македония живеят културни, европейски и цивилизовани хора. Македония ще победи във футболна, европейска атмосфера и ще потвърдим на „ комшията “, че сме ГОЛЕМИ за разлика от тях “, написа още северномакедонският публицист.

 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР