Медиите в Северна Македония останаха доволни от играта на своя

...
Медиите в Северна Македония останаха доволни от играта на своя
Коментари Харесай

В Скопие: България усети силата ни

Медиите в Северна Македония останаха удовлетворени от играта на своя отбор при визитата на България (1:1), проучва " Труд ". Равенството е стратегическо поради крайната цел - първо място в групата, подчертават пък в Скопие.
 Спешни срещи при
Спешни срещи при " лъвовете "! Михайлов привика Петров на диалог, петима тартори бистрят играта

Ето детайлности

" България усети силата на Македония, само че се избави ", написа " Нова Македония ". - Българската футболна общност на вятъра се убеждаваше, че няма потребност да се опасява от националния ни тим преди мача от Лигата на нациите, игран в Разград (1-1), " затваряйки очите си " за качеството на настоящето потомство на " червено-жълтите ". Този тим победи като посетител Германия и Италия, а също и игра на последното европейско състезание. За разлика от домакина македонският треньор Благоя Милевски не придаде значение на провокациите, като акцентира, че мисли единствено за спортния аспект на мача. Македонските футболисти дадоха отговор на терена, като преобладаваха и сътвориха голям брой положения в офанзивата, до момента в който домакинът се защитаваше през по-голямата част от мача.
 Тъжна статистика след срещата в Разград
Тъжна статистика след срещата в Разград

Ето детайлности

Кирил Десподов обаче съумя да употребява небрежността на нашата отбрана и да докара до преднина за домакините в 13-ата минута, от единствената по-сериозна опция, която имаше българският народен тим. ".
 Скандал след мача в Разград
Скандал след мача в Разград

Ето подробности
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР