Медиите в САЩ следят реакциите на Джъстин Бийбър, след като

...
Медиите в САЩ следят реакциите на Джъстин Бийбър, след като
Коментари Харесай

Джъстин Бийбър се моли в църква за здравето на Селена Гомес

Медиите в Съединени американски щати наблюдават реакциите на Джъстин Бийбър, откакто някогашната му другарка Селена Гомес бе приета в болница поради под паника рецесии.

Жертвата на суматоха и меланхолия, Селена Гомес беше приета в болница в психиатрично поделение в Съединените щати. Умственото положение на младата жена провокира загрижеността на почитателите и на някогашния й другар Джъстин Бийбър. Няколко американски медии оповестиха, че изпълнителят на " Love Yourself ", който към този момент е женен за Хайли Болдуин, е бил видян угрижен в черква в Лос Анджелис, след новината, че бившето му гадже е прието в болница. Излизайки от църквата към колата си, младият мъж беше фотографиран, по какъв начин другари го утешават, прегръщайки го.

" Джъстин беше доста смутен, когато научи за Селена. Тя има особено място в сърцето му ", споделя неизвестен източник за Entertainment Tonight. " Джъстин прекара по-голямата част от деня самичък и отиде да се разноски, с цел да се разсее и намерения за нещо друго. Източникът, явно доста осведомен, твърди още, че Джъстин Бийбър желае " най-хубавото " на Селена Гомес.

Между 2011 и 2014 година двете млади музикални звезди имаха бурна любовна връзка. Канадският артист към този момент е в брак с Хайли Болдуин, с която се е ожени при закрити порти в правосъдната зала в Ню Йорк след няколко месечна връзка. /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР