Медиите в Норвегия изпаднаха в опиянение след вчерашната победа на

...
Медиите в Норвегия изпаднаха в опиянение след вчерашната победа на
Коментари Харесай

В Норвегия се обявиха за феноменални и съзряха нов пъклен план на България, мълчат за парцалите

Медиите в Норвегия изпаднаха в замайване след вчерашната победа на техния народен тим над България с 1:0.

“Най-добрият футболен мач на Норвегия от 37 месеца. Има единствено едно нещо, което може да се каже за Норвегия на Ларс Лагербак: Феноменално!”, написа dagbladet.

“Дори когато победихме Хърватия с 2:0 преди три години, бяхме доста надалеч от равнището на тима против България. Норвегия 2018 е доста по-добра от Норвегия 2015”, написа още изданието.

Въпреки триумфа норвежците не престават с нападките по отношение на България. След дуела те създаря нова интрига, този път против централния нападател Джошуа Кинг.

България имала прелиминарен проект да изкара го изкара от игра, а изказванието идва от Пер Хансен - един от помощниците на Лагербак. Треньорът добавя, че 4 от шестте жълти картона на България били показани за нарушавания против тарана на Борнемут.

“Никога не съм бил толкоз доста на земята, само че спечелихме. Ако би трябвало да понеса няколко удара тук и там, с цел да спечелим, ще го направя”, разгласи пък Джошуа Кинг.

Нищо обаче не се загатва за бавенето на играта от страна на Норвегия, което редуцира срещата с най-малко 10 минути. По-голямата част от него се състоеше в това скандинавците да бършат топката с парцали при всяко осъществяване на тъч, което отнемаше по 30 секунди. Реферът обаче не им направи забележка нито един път. Лига на нациите 4 кръг, вторник 16 октомври  Норвегия 1:0краен резулат  България
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР