Медиите в Италия опитват да омаловажат победата на ЦСКА-София с

...
Медиите в Италия опитват да омаловажат победата на ЦСКА-София с
Коментари Харесай

Италия за ЦСКА-София - Рома: Фестивал на ужасите и нокаут, който не боли

Медиите в Италия пробват да омаловажат успеха на ЦСКА-София с 3:1 над Рома в мач от шестия кръг в груповата фаза на Лига Европа. Спортните публицисти от “Гдзета дело спорт” подчертават, че провалянето не е мъчително, защото вълците играли с доста запаси и “бебета”.

Същото твърди и римският “Кориере дело спорт”, който излиза със заглавие: “Миланезе и Смолинг карат Фонсека да се усмихва. Нокаут, който не боли”.

След това вестникът добавя: Джалоросите, цялостни с запаси и бебета, изгубиха под проливния дъжд в София. Впечатляващи неточности на Фацио и Диавара.

Бебетата на Фонсека изгубиха тежко от ЦСКА в София. 3:1 от съперник, който до този оммент нямаше гол в това издание на Лига Европа. Противник, който резервира всичко за мача против Рома и взе четири от шест вероятни точки. Римляните, които към този момент се бяха класирали като водачи в групата, дадоха на практика отмора на всички свои съществени футболисти, разчитайки на запаси и млади таланти”, добавя изданието, след което продължава:

“Проблемът в мача против ЦСКА беше точно този: най-малко два от трите гола паднаха след сензационни дарове на Диавара и Фацио. Неприемливи неточности за това ниво”, пишат още италианците, които разказват играта на Рома в отбрана като “фестивал на ужасите”. Лига Европа 6 кръг, четвъртък 10 декември  ЦСКА-София 3:1краен резулат  Рома
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР