Медиите в Англия продължават да разкриват различни и необичайни идеи,

...
Медиите в Англия продължават да разкриват различни и необичайни идеи,
Коментари Харесай

Нова идея: Изолират всички отбори в Премиър лийг в два лагера, сезонът се доиграва на принципа на СП

Медиите в Англия не престават да разкриват разнообразни и необикновени хрумвания, които управлението на Премиър лийг разисква, пробвайки се да направи всичко допустимо сезонът да приключи. Според " Индипендънт " един от сюжетите включва обособяването на две зони, в които ще бъдат разпределени всичките 20 тима. Те ще се готвят и ще изиграят всичките си мачове до края на акцията в границите на шест седмици през юни и юли. Този метод е взаимстван от правилото на организация на Световните шампионати.

Лагерите ще бъдат основани в Мидлендс и Лондон. Там тимовете ще се готвят и надлежно ще играят мачовете на няколко избрани стадиона в тези райони. Обмисля се даже дуелите да се организират на подготвителни бази. Срещите, несъмнено, ще се играят при закрити врата. Така ще може да се реализира оптималната изолираност на тимовете и да се понижи риска от болест с COVID-19.

Логистиката обаче ще бъде много сложна, тъй като с изключение на всички играчи, в същите кемпове би трябвало да бъдат " затворени " и всички публични лица, телевизионните екипи, които би трябвало да обезпечат излъчването на мачовете, както и задоволително на брой медицински екипи.

" Сън " разкрива друга концепция, която също цели оптималната изолираност на играчите. Според изданието футболистите на всички тимове ще би трябвало да живеят дружно - в хотели или клубни бази, до момента в който се изиграят всички оставащи мачове. Те няма да могат да се прибират при фамилиите си през този интервал от шест седмици, а единствено ще упражняват и ще играят. Целта е сезонът да приключи до 12 юли.

В петък е планувана нова среща на клубовете, на която ще се разискват всички разновидности за довеждане докрай на сезона.

Premier League discusses isolated camps for hosting remaining games amid coronavirus pandemic

By @MiguelDelaney https://t.co/b3EmUSSTRS
— Indy Football (@IndyFootball) March 30, 2020
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР