Медиите подлагат на съмнение качествата на Башар Рахал като съпруг.

...
Медиите подлагат на съмнение качествата на Башар Рахал като съпруг.
Коментари Харесай

Башар Рахал заби нож в сърцето на жена си

Медиите подлагат на подозрение качествата на Башар Рахал като брачен партньор. Говори се, че филмовата звезда кръшка на пакост на жена си Калина и даже не се крие от любопитните погледи, написа "Уикенд ". Съпругата на Башар живее в Щатите, което му дава много независимост да излиза с който си изиска.

Преди дни артистът още веднъж е бил хванат от папараци с непозната жена. Набеденият за кръшкач Башар се разноски по централния столичен бул. „ Витоша” със засукана брюнетка и кучето си. Двамата се разхождали десетина минути по пешеходната улица, след което седнали в едно от лъскавите кафенета, с цел да пийнат фреш и кафе.

От изданието пишат, че много очевидно се виждало, че на Рахал му е приятна компанията на хубавицата и сред двамата имало химия.

Башо стартира да кръшка на брачната половинка си преди 7 години, когато стартира присъединяване си в сериала „ Стъклен дом”. Оттогава до момента той е имал афери с Елен Колева, Ралица Паскалева и доста други знайни и незнайни хубавици. Публиката и жълтите издания подозираха, че е имал връзка и с Яна Маринова. Последното обаче надали е правилно, поради яките мускули на Тихомир Винчев – мъжът на ослепителната актриса и каскадьорка.

„ Башо не се опасява от жена си. Когато в медиите излязат информации за негови флиртове и прелюбодейства, той ги показва на Калина като измислици на жълтата преса. Затова и тя още не му е била дефинитивно шута”, разяснява се в актьорските среди държанието на сътрудника им.

От брачната половинка си Рахал има две дъщери, напомнят осведомени със фамилното му държание. Индия и Клои живеят в Съединени американски щати с майка си.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР