Медиите откриха неочакван обрат в историята за дългожителката от Италия,

...
Медиите откриха неочакван обрат в историята за дългожителката от Италия,
Коментари Харесай

Историята за 101-годишната италианка, която роди бебе, вече има продължение

Медиите откриха непредвиден поврат в историята за дългожителката от Италия, която на възраст 101 години роди бебе. 

През предходната година в мрежата необятно беше дискутирана новината, че 101-годишната Анатолия Вертадела е родила своето 17-то дете. Момченцето било кръстено Франческо, написа Блиц.

``
реклама

Съобщаваше се още, че когато била на 48 години Анатолия съумяла да пребори рак и в този момент счита, че Бог и е върнал способността да ражда деца, лед като ѝ била направена интервенция по присаждане на яйчници. Операцията била направена в Турции, а донор станал 26-годишен католик, защото брачният партньор на столетницата умрял още през 1998 година

Но осведомителният портал hipertextual.com написа, че въпросната история сякаш не е правдива. Според портала неин първоизточник е канадският уебсайт сайт Daily News World News, който постоянно пуска фалшив вести. Твърди се, че новината на старицата-майка за първи път се е появила точно там още през 2006-а година под формата на научна сензация и че фотографията тогава е била същата както и в този момент. 

Нещо повече - както показва порталът в края на публикацията в Daily News World News било написано следното:
" WNDR поема върху себе си цялата отговорност за сатиричния темперамент на своите публикации и за фиктивния темперамент на тяхното наличие, както иу че всички персонажи, появяващи се страниците на този уебсайт, в това число и тези, които се основават на действителни хора, са измислени и всяко подобие с хора, живи, мъртви или зомби - това е знамение ". 

Засега няма реакция на WNDR на обявата на портала и в последна сметка не излиза наяве дали това опровергаване е достоверно. 

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР