Медиите много оживено обсъждат последните предсказания на известния математик и

...
Медиите много оживено обсъждат последните предсказания на известния математик и
Коментари Харесай

Хипнолог потвърди: Пророкът Седик Афган е прав за „ядрена повратна точка“ на 17 юли

Медиите доста оживено разискват последните предсказания на известния математик и оракул Седик Афган. Неговата прогноза за " нуклеарна повратна точка ", която съгласно него би трябвало да се случи на 17 юли 2023 година, провокира голям интерес както от елементарни жители, по този начин и от специалисти.

Но каква е основата за такива удивителни прогнози? Оказва се, че Седик Афган е създал неповторима математическа формула, която съгласно него разрешава да се плануват събитията, протичащи се в света. Някои откриватели отдават съществено значение на неговите прогнози.

Енергиен гърмеж

Какво е наличието на самата прогноза? Според хипнолога Елена Бакингерм, която разяснява предсказанието на Седик Афган, на Земята ще се случи енергиен гърмеж, който би трябвало да очисти планетата от по този начин наречените прислужници на тъмнината и други отрицателно настроени хора.

Според хипнолога тези хора няма да могат да се оправят с вибрациите, заради което на 17 юли се чака да има доста инфаркти по целия свят.

Някои медии даже нарекоха Седик Афган брилянтен математик и оракул, базирайки се на неговите предсказания, които се оказаха правилни в предишното.

Например, от разпадането на Съветския съюз до трагичните събития от 11 септември в Съединените щати, където бяха осъществени поредност от терористични офанзиви, Седик Афган беше изненадващо прецизен.

Заслужава обаче да се означи, че изказванията на Седик Афган провокират несъгласия и песимизъм измежду доста специалисти. Някои критици настояват, че пророчеството за " нуклеарната повратна точка " може да е просто съвпадане.

Може би единствено времето ще покаже какъв брой надеждни са се оказали предсказанията на седик Афган, а до 17 юли 2023 година остава единствено да чакаме и да забележим дали прогнозите на математика ще се осъществен или ще се окажат просто следващата фантастична история в света на мистерии и загадки, написа Блиц.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР