Медиите и лекарското съсловие спекулираха много с антителата. Не е

...
Медиите и лекарското съсловие спекулираха много с антителата. Не е
Коментари Харесай

Проф. д-р Петров: Принудени сме да оцеляваме! Всеки, който е против мерките е против обществото

Медиите и лекарското съсловие спекулираха доста с антителата. Не е правилно, че антителата на преболедувалите са задоволителна отбрана. Всеки организъм образува разнообразни антитела, това значи и друго качество на отбрана. Това съобщи доктор Аспарух Илиев в ефира на Нова телевизия във връзка потребността от имунизация на преболедувалите българи.

Според кардиолога проф. доктор Иво Петров българите доста са се фокусирали върху страничните резултати на имунизацията, а най-страшният непряк резултат на вируса е смъртността.

" Не сме в комфорта да си разрешаваме да си приказваме за странични резултати. Няколко софийски лечебни заведения нямат кардиологични отделения, тъй като към този момент са коронавирус отделения. Принудени сме да оцеляваме сега. Всеки, който е срещу ограниченията е срещу обществото ", безапелационен е кардиологът.

Според Свилена Димитрова от Българската болнична асоциация е несериозно да се чакат данни като у нас всеки седми е умрял от ковид. " Всеки един от нас, в случай че не може да си понесе отговорността като част от обществото - то заслужаваме да сме жертва на нашите политици ", счита още тя

Д-р Илиев съобщи, че зеления документ се вкарва доста късно. " Ако обществото е загрижено за децата, то трябваше да се имунизираме доста по-бързо. Ние нямаме никакви други възможности ", изясни още той.

Вярно е, че от 10 интубирани, един оцелява, сподели проф. Петров.

По думите му вълните на ковида съответстват с вълните на смъртността.

Нямаме право като общество да губим всеки ден младежи, в дейна възраст. Това е просто геноцид, безапелационен е още той.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР