Медиите да питат Волен Сидеров и неговите депутати защо не

...
Медиите да питат Волен Сидеров и неговите депутати защо не
Коментари Харесай

Сидеров задал ключов въпрос към Симеонов! Ето какво клати малката коалиция!

Медиите да питат Волен Сидеров и неговите депутати за какво не са били в пленарната зала по време на разискването и гласуването на новата вицепремиерка Марияна Николова.   Този въпрос към него, отвърна Красимир Каракачанов във връзка слуховете, че водачът на " Атака " е изнудвал за водаческото място в евролистата против поддръжка на за Марияна Николова. По неофициална информация на депутати от Вътрешна македонска революционна организация и НФСБ водачът на третата партия в обединението е бил отсечен от другите двама, съобщи Блиц.

Каракачанов удостовери, че тематиката е била разисквана на съдружния съвет. " Той зададе въпроса по следния метод - ще бъдем ли дружно на евроизборите ", описа Каракачанов в коридорите на Народно събрание. " След толкоз доста оплюване от твоя страна, аз би трябвало да запитвам моето управление дали те са съгласни дали да бъдем дружно на евроизборите ", дал отговор Валери Симеонов. Персонално не е обсъждано дали ще бъде той, дали трети, пети, добави водачът на Вътрешна македонска революционна организация.  
Има проблеми, през вчерашния ден сме си говорили 4 часа. Резултатът е, че " Атака " ги няма в залата, питайте ги тях за какво, разяснява той. В съдружното съглашение написа, че всяка партия има право да отдръпна вицепремиер, министър или различен член изпълнителната власт, и да го размени с предложение, което направи, напомни още Красимир Каракачанов.

Той предсказа усмиряване на пристрастеностите в Оперативна програма със завръщането на Валери Симеонов в Народното събрание и посочи, че Сидеров остава ръководител на парламентарната група.

Смятам, че това ще даде опция всеки ден да си приказват дружно в една стая с сътрудниците и да имат опция за разговор, предвижда военният министър. По отношение на определената за вицепремиер Марияна Николова съобщи, че чака да бъде изключително енергична по тематиката демографска политика.

" Това е царицата на проблемите в България. Какви високи приходи, когато се оказва, че в България няма кой да работи. Трябва да се спре финансирането на маргиналната раждаемост и да се подтиква грамотната раждаемост ", разяснява още Каракачанов.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР