Медии в Китай обясняват, как Русия и Китай могат да

...
Медии в Китай обясняват, как Русия и Китай могат да
Коментари Харесай

Китай и Русия разклащат позициите на САЩ като лидер на световната икономика

Медии в Китай изясняват, по какъв начин Русия и Китай могат да разклатят позициите на Съединени американски щати като водач на международната стопанска система .

Отбелязва се, че редица страни интензивно се пробват да намерят опция на $ като аварийна валута. Така да вземем за пример Москва и Пекин в двустранната търговия с нефт сътвориха среда отвън $, а също по този начин усилват производството на злато , с цел да се застраховат против рухването на $. В момента Русия и Китай дружно имат към 3 670 тона от благородния метал.

Според интернет изданието BWChinese Съединени американски щати са преди всичко в света по златни запаси с 8133,5 тона. На собствен ред Китай и Русия заемат надлежно шесто и седмо място надлежно с 1842,6 и 1828,6 тона. Според специалисти обаче Москва и Пекин могат да придобият още по-големи количества от благородния метал , защото има голям брой канали за покупката му.

По този метод златните запаси на двете страни дружно могат да задминат тези на Съединени американски щати, което би сложило в неизгодно състояние $, а също по този начин двете страни могат да смъкват Вашингтон от лидерската позиция в международната стопанска система .
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР