Медали от нашите състезатели очаква старши треньорът на националните отбори

...
Медали от нашите състезатели очаква старши треньорът на националните отбори
Коментари Харесай

Милко Казанов очаква медали от Световното по кану-каяк в Пловдив

Медали от нашите състезатели чака старши треньорът на националните тимове по кану-каяк Милко Казанов от идното Световно състезание за юноши, девойки, мъже и дами до 23 години, което ще се организира от 26 до 29 юли в Пловдив.

" В момента тимът е на предварителен лагер в Пирдоп. За страдание Ангел Кодинов има здравословен проблем. От през вчерашния ден той е с лека температура. Явно е вирус, само че се надявам да се оправи. Очакванията ми са той, Димитър Петров (кану), Иван Пенчев (каяк), както и двойката ни каяк - Радослав Стефанов и Денис Димитров, да подобрят достиженията си през тази година ", съобщи Казанов.

 Снимка 369057

Изпълнителният шеф на БФКК Евелина Петрова изрази удовлетворение от обстоятелството, че страната ни още веднъж ще одобри състезание от подобен сан.

" За поредна година сме домакини на огромен конгрес. Благодаря на Министерството на младежта и спорта и Община Пловдив за поддръжката. Тече трескава подготовка, с цел да може всичко да е на нужното равнище. Не мога да подмина обстоятелството, че неналичието на втори канал е проблем. Когато кандидатствахме за това състезание, получихме уверението, че ще имаме спомагателното оборудване. Просто еколозите не стопират да завеждат каузи и това стопира всичко ", разяснява Петрова.

Над 1200 състезатели от 69 страни са подали поръчки за присъединяване на Световното състезание. България ще бъде показана от 21 лодки, които ще вземат участие в 24 дисциплини.

 Резултатите от Световното състезание по кану-каяк в Пловдив - онлайн на телефона
Резултатите от Световното състезание по кану-каяк в Пловдив - онлайн на телефона

Над 1200 състезатели от 67 страни са подали поръчки за присъединяване
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР