Мечтите се сбъдват, споделя Цветелина Михайлова, оператор на поточна линия

...
Мечтите се сбъдват, споделя Цветелина Михайлова, оператор на поточна линия
Коментари Харесай

"Мечтите се сбъдват", или какво е да си част от екипа на "Кока-Кола ХБК България"

Мечтите се сбъдват ", споделя Цветелина Михайлова, оператор на поточна линия в цех Банкя, в своя роман за това какво е да бъдеш част от " Кока-Кола ХБК България ". Любовта на Цветелина към емблематичната напитка и твърдата увереност, че един ден тя ще бъде част от компанията, е това, което я кара да кандидатства за работа още с построяването на завода. Нейната история дружно с тази на още десетки експерти излиза


Минифилмът, осъществен със SPACE DIVE Productions, е разграничен на 5 епизода, като всеки от тях показва петте стратегически стълба за развиване на компанията - " Портфолио ", " Професионалисти ", " Продуктивност ", " Планета " и " Партньори ". Продукцията цели да запознае потребителите от близко с хората, които стоят зад производството на обичаните им питиета. Във всеки епизод феновете ще бъдат потопени в магията на огромното произвеждане, ще се срещнат от близко с метода, по който действат двата завода, и ще чуят персоналните истории на хората, които са движещата мощ на целия магичен развой.

разкрива страстите, които съпътстват работния развой, прекарванията през годините и мотивацията да работиш за " Кока-Кола " - една от най-емблематичните компании и желан шеф в България.

Цветелина Михайлова (машинен оператор, Производствен център Банкя) и Слави Славеев (магазинер " Готова продукция и амбалаж ", Производствен център Костинброд) описват по какъв начин са почнали работа и са сбъднали фантазията да работят за " Кока-Кола ", а Божидар Иванов (водач мотокар, Производствен център Костинброд) и Нора Иванова (лаборант, Производствен център Банкя) споделят страстите от първия работен ден. За превъзмогването на провокациите, тласъците, творчеството и удоволствието от работата приказват Николай Попов (координатор " Товарно-разтоварна активност ", Производствен център Банкя), Иван Гигов (началник-смяна " Бутилиращи линии " - Банкя).

Евгени Петров (инженер-механик, Производствен център Костинброд) споделя за личностното развиване и уроците, които е научил през годините стаж в " Кока-Кола ". Евтим Евтимов (инженер " Проекти произвеждане ", Производствен център Костинброд) и Емилия Петрова (началник-смяна - Костинброд) споделят за провокациите на екипната работа и какъв брой скъпи са уменията на всеки чиновник.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР