Мечтите наистина се сбъдват! Това си казва всеки фен на

Мечтите наистина се сбъдват! Това си казва всеки фен на ...

Любимите "Приятели" отново на екран.


Мечтите наистина се сбъдват! Това си казва всеки фен на „Приятели“, след като стана ясно, че шестимата актьори отново ще се съберат на екран. Мат ЛеБланк, Дейвид Шуимър, Матю Пери, Дженифър Анистън, Кортни Кокс и Лиса Кудроу ще зарадват още веднъж почитателите си.

Според Deadline, всички те са постигнали споразумение с платформата HBO Max, която откупи всички 10 сезона на „Приятели“. Очаква се новият канал на HBO да тръгне през май тази година и явно иска да привлече колкото се може повече зрители.

Източници споделят, че актьорите ще получат между 3 и 4 млн. долара за специален проект, който засега остава без сценарий. Очаква се целият проект да струва около 20 млн. долара, а създателите на „Приятели“ Марта Кауфман и Дейвид Крейн също ще влязат в екипа.

Спекулациите за събиране на великолепната шесторка започнаха преди няколко месеца, след като Дженифър Анистън призна, че с колегите ѝ готвят изненада. Все пак нищо не беше потвърдено, но на 5 февруари Матю Пери написа в профила си в Туитър „Големи новини на хоризонта“.

„Опитваме се да направим нещо“, каза Анистън през декември.

Засега повече подробности около проекта не се споменават, но това е достатъчна новина за феновете на „Приятели“, които със сигурност вече са в екстаз. 

Още новини за звездичетете в Tialoto.bg 
 По публикацията работи: Дарена Найденова

Източник: dnes.bg