Мечтите на Цеци Красимирова се сбъднаха. Видя се като булка,

...
Мечтите на Цеци Красимирова се сбъднаха. Видя се като булка,
Коментари Харесай

Преслава Пя На Цеци, Докато Избухва С Рокля За 50 Бона

Мечтите на Цеци Красимирова се сбъднаха. Видя се като младоженка, омъжи се за милионер, а на сватбата й пя… Преслава. Топмоделката дълго време уговаря изпълнителката на “Лъжа е” да вие глас на тържеството.

Графикът на певицата е претъпкан и няма празно. Офертата на Цеци е толкоз примамлива, че Преслава не може да устои. След дълги договаряния двете дами си стискат ръцете и остават удовлетворени.

Преслава е с 30 бона по-богата, и то за три часа, а Цеци слуша шлагерите й онлайн на сватбата си.

За да може да стигне в точния момент на тържеството, за хитовата изпълнителка е изпратен частен аероплан, който да я заведе до каталунския курорт Сиджис. Разбира се, летателният превоз е организиран от мъжа на Цеци – Майк Струмейтис. Милионерът е слушал Преслава и се оказва огромен неин почитател, написа “България днес”.

Докато родната певица подвига градусите с шлагерите си, новоизлюпеният брачен партньор на Цеци се вихри на дансинга. Той даже припява част от частите на Преси. Госпожа Струмейтис също мята гьобеци, само че не в дългата си бяла рокля, в която сподели “да” на Големия Майк. Твърди се, че роклята е коствала 50 хиляди лв.. Веднага след формалната част от сватбата Цеци се преоблича и поставя къса бяла булчинска рокля, с която да й е по-удобно да танцува и се вихри.

“Най-накрая се открихме и дружно сме по-силни, в сравнение с разграничени! Майк, обичам те завинаги”, сподели Цеци незабавно откакто бе оповестена за госпожа Струмейтис.
Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР