Мечтите на едно дете са най-добрите пожелания към всички в

...
Мечтите на едно дете са най-добрите пожелания към всички в
Коментари Харесай

Нестандартно начало на предпразничното заседание на кабинета

Мечтите на едно дете са най-хубавите пожелания към всички в навечерието на Рождество, съобщи служебният министър-председател Гълъб Донев при започване на предпоследното съвещание на кабинета през тази година, в чието начало взе участие и Божидар Лалов, възпитаник в 6-ти клас на 7-о приблизително учебно заведение " Свети Седмочисленици " в София.

Момчето има лична коментарна графа в Радио " София " на Българското национално радио. През октомври, след изборите, Божидар е отправил покана министър председателят да взе участие в плана му " Следизборен маратон ", описа Гълъб Донев. Тогава той му е отказал и е предпочел двамата да се срещнат персонално. " Срещнахме се на четири очи през вчерашния ден и обсъдихме тематики от съвместен интерес ", сподели Донев. Божидар му е е разказал за своите ползи към публицистиката и политиката.  Премиерът сподели, че е изискал да чуе по какъв начин през очите на едно дете наподобяват последните месеци от политическия пейзаж от събитията у нас.
 Гълъб Донев Министерски съвет
" Божидар ми отговори, че България боледува от недоразумение и лекуването на това положение е разговорът. Струва ми се, че фантазиите на едно дете са най-хубавите пожелания към всички в навечерието на Рождество. Затова поканих Божидар да открием предпоследното съвещание на Министерския съвет дружно ", сподели министър председателят Донев.

Според Божидар неразбирателството се лекува с диалог и с мир. Той си пожела да има мир и съгласие сред хората, тъй че ситуацията в страната ни да се усъвършенства.

Служебният министър председател влезе в ролята на публицист и попита Божидар какъв желае да стане като порасне - публицист или политик. " Искам да стана публицист, тъй като съм в клуб по публицистика. Колеги, може да ме очаквате след 20-30 години ", отговори му Божидар. 

Гълъб Донев му подари книга по текст на Джон Ленън със заглавието " Imagine " ( " Представи си " ), по едноименната ария, написана от Ленън. " Пожелавам ти да останеш постоянно подобен идеалист, какъвто си ", сподели Донев на бъдещия публицист Божидар. 
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР