Мечтата на всяка жена е да узнае тайната за вечна

...
Мечтата на всяка жена е да узнае тайната за вечна
Коментари Харесай

Тези зодии са неподвластни на времето и не знаят що е старост!

Мечтата на всяка жена е да узнае тайната за безконечна младост и да остарява, без годинките да оставят диря върху нея. Всъщност, при някои това се получава сносно! 

Има хора, които с възрастта изобщо не се трансформират и дълго време наподобяват млади и свежи. Оказва се, че това зависи и от зодиакалния знак, под който сте родени. Поне по този начин настояват астролозите. 

Те са определили кои зодиакални знаци изглеждат дяволски привлекателни и млади, макар възрастта си. Днес от  jenata.blitz.bg  ще споделим с вас кои седем зодии са неподвластни на времето и годините. 

Водолей

Представителите на въздушната стихия винаги са в добро въодушевление и се пробват да се предпазят от външните негативи, а това забавя процеса на стареене. С възрастта те не обръщат изключително внимание на мнението на хората и избират да вървят по пътя си с усмивка на разположение.

Водолеите са огромни мечтатели, обичат свободата и приключенията. Те ценят извънредно доста хармонията и прочувствената непоклатимост.

Много е мъчно да се дефинира на какъв брой години е Водолеят, тъй като той наподобява доста по-млад. За този знак възрастта е просто цифра в персоналната карта, която не значи нищо.

Пример за това е актрисата Дженифър Анистън. Много хора не вярват, че тази година звездата от " Приятели ", която е зодия Водолей, навърши 50 години, тъй като наподобява необикновено млада. 

Близнаци

Близнаците във всяка възраст са енергични и неспокойни хора. Ако по лицето им се появят бръчки, те ще са единствено от смях, тъй като позитивността, с която е изпълнена душата им, не познава граници.

Представителите на таз зодия постоянно наподобяват добре, със свежа и еластична кожа, само че не прибягват към пластичните интервенции, тъй като са последователи на естественото.

Популярният артист Джони Деп е зодия Близнаци. През месец юни тази година той отпразнува 56-ия си рожден ден, само че е все по този начин хубав, както когато беше на 20. 

Козирог

Този зодиакален знак обича дейните спортове, които го зареждат с сила. Козирозите умеят да се радват и да намират щастието даже в най-простите неща.

Сатурн е настойникът на Козирога и му оказва помощ да излъже времето и да забави хода на събитията.

Джаред Лето е най-яркият представител на тази зодия. Той просто не знае какво е напреднала възраст. Лето е на 47 години, само че никой не може да му даде повече от 30! Намира се в отлична физическа форма, не яде месо и пътува страшно много.

Дева

Девите поддържат младостта си със здравословен метод на живот. Те се хранят вярно, лимитирали са до най-малко неприятните си привички, спортуват постоянно и се пробват постоянно да резервират успокоение.

Американският артист Киану Рийвс също е зодия Дева. През септември ще стане на 55 години. Трудно ви е да повярвате, нали? Все отново е толкоз строен, хубав и грациозен. 

Лъв

Лъвовете постоянно са уверени в себе си и в своите качества. Те не се тормозят от дребните проблеми, не се мръщят и се грижат доста деликатно за себе си.

Хората, родени под този зодиакален знак, обожават да им се възхищават и да им вършат похвали.

На 24 юли тази година Дженифър Лопес чества половинвековен празник! Въпреки годините, звездата кипи от сила, а осъществяванията й на сцената са пропити с доста приказност, пристрастеност и огън. 

Везни

Везните се опасяват ужасно доста от приближаването на старостта и първите бръчки могат да ги ужасят. Но те не се отчайват, ловко маскират минусите си, подчертават извънредно добре върху достолепията си и по тази причина наподобяват толкоз млади и красиви.  

54-годишната италианска актриса Моника Белучи, родена под този зодиакален знак, впечатлява със своята хубост, изисканост и съблазън.

Тя е съперник на пластичната хирургия, тъй като има вяра, че човек би трябвало да остарява естествено и да не скапва външния си тип с хирургични интервенции.

Овен

Овенът постоянно е радостен, преносим, занимава се с дейни спортове и не се концентрира върху дреболиите, които могат да го разстроят. Всичко това му помага да резервира младостта си освен външно, само че и вътрешно.

Овенът Джеки Чан, даже и в зрелост, няма да откаже да направи сложен трик.

Актьорът е на 65 години, среща се в превъзходна физическа форма, продължава да се снима във филми и към момента отхвърля каскадьори да извършват рисковите номера вместо него. 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР