Мечтата на повечето млади футболисти е да станат толкова добри,

...
Мечтата на повечето млади футболисти е да станат толкова добри,
Коментари Харесай

Риан Брюстър, Ливърпул, FIFA 20 и как футболистът се пошегува със себе си

Мечтата на множеството млади футболисти е да станат толкоз положителни, че да участват в спортните симулатори. 20-годишният футболист на Ливърпул Риан Брюстър към този момент е сбъднал тази фантазия.

Разбира се, игровите му минути не са доста, само че всички на Острова разпореждат огромни очаквания на него. Самият Брюстър също го прави, а се оказа и че има възприятие за комизъм.

Той показа в Twitter фотография на визитката му от FIFA 20, на която се вижда какви са характерностите му в играта. Естествено, не са доста впечатляващи, само че Риан Брюстър помни какво заричане си е дал, което не е извършил.

На друга фотография, само че от FIFA 19 младежът е написал, че качеството на шута му единствено за една година от 60 ще се усили на 85.

Проблемът е там, че това не се е получило и в новата версия на играта шутът му се е покачил, само че прекомерно малко - 62. В обществената мрежа футболистът написа, че се е провалил в тази задача, само че следващата година нещата ще се трансформират. /lifestyle.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР