Мечтата на любителите на екстремните зимни спортове у нас вече

...
Мечтата на любителите на екстремните зимни спортове у нас вече
Коментари Харесай

Представиха официално първия български фрирайд отбор

Мечтата на феновете на рисковите зимни спортове у нас към този момент е реалност! По-рано през днешния ден, в пресцентъра на София 2018 - Европейска столица на спорта, публично бе показан първият роден ски и сноуборд фрирайд тим. С неговото съставяне и идните участия в интернационалните надпревари България може да се похвали, че към този момент е част от международния фрирайд хайлайф.
 Представяне на първия фрирайд тим на България @@@Тази зима петима българи ще вземат присъединяване в европейските квалификации за Световния Фрирайд Тур (Freeride World Tour). Състезанията, част от които ще бъдат и те, ще се проведат в Австрия, Франция, Швейцария и Андора.

В българския екип влизат някои от най-изявените родни фрирайд спортисти с доста триумфи както на национално, по този начин и на интернационално равнище, а точно: ски мъже - Валери Пелтеков, ски юноши - Симеон Павлов, ски дами - Елена Митренгова, сноуборд мъже - Борис Първанов, и сноуборд дами - Божана Чалъкова.
 Представяне на първия фрирайд тим на България @@@Макар и зад кадър, шестият състезател в тима също е с основни функционалности. Георги Гигов е индивидът, който сполучливо подкрепя екипа и комуникира със спонсорите, с чиято поддръжка България се качи на международната фрирайд сцена.

С изключение на Симеон Павлов, всички останали състезатели ще живеят и упражняват в Австрия през зимата. Идеята на запалянковците е този отбор да бъде основа за развиването на едно ново потомство фрирайд спортисти в България.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР