Мечтата на хиляди мъже у нас - Николета Лозанова си

...
Мечтата на хиляди мъже у нас - Николета Лозанова си
Коментари Харесай

Срамота: Ето защо Ники М. няма да предложи брак на Николета!

Мечтата на хиляди мъже у нас - Николета Лозанова си откри майстора в лицето на някогашната си и сегашна единствена обич - Ники Михайлов. Макар да има дете от Валери Божинов, плеймейтката не стопира да се кълне, че сърцето й постоянно е принадлежало единствено на вратаря.

Помним обилната приказна женитба на Лозанова и Божинов, която се състоя даже на два пъти - един път в София и един път на Бора Бора. НиЛо несъмнено си пада по показността и булчинските рокли, а с Николай са дружно от години и към момента няма нито пръстен, нито чатлак за подобен...

Мнозина се питат за какво и коя е повода и ето, че тя най-сетне излезе на ярко. Оказа се, че Михайлов не предложил, нито ще предложи брак на изгората си, въпреки да е вманиачен по нея, поради това, че татко му Боби Михайлов не я понася! Това разкриха публично близки до вратаря, който обожава баща си и не смее да му се опълчи за нищо.

" Ники е отгледан от татко си, единствено той се е грижил за него, когато майка му ги е изоставила и по тази причина го гледа като Бог. Трепери над него и няма да направи нищо, което би разочаровало Боби. А кой знае за какво, може би поради многочислените изцепки в предишното на Лозанова, Борислав не я харесва и не счита, че е добра партия за сина му. Може би това е и повода да не бързат с дете ", разкриват източниците.

Други обаче са на мнението, че Ники Михайлов не постъпва като същински зрял мъж и държанието му към Николета е срамно. Но очевидно тя толкоз го обича, че е подготвена да живее и без брак, единствено с цел да е с него.
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР