Мечтата на голяма част от хората да се върнат към

...
Мечтата на голяма част от хората да се върнат към
Коментари Харесай

Restart Life Fest открива летните столични забавления на 3 и 4 юли

Мечтата на огромна част от хората да се върнат към естественото всекидневие, изпълнено с разнородни занимания, се материализира този уикенд в София. Restart Life Fest открива сезона на стрийт фестивалите в столицата на 3 и 4 юли, като ще посрещне своите посетители на стадион „ Юнак “, спазвайки всички правила за сигурност. На място ще бъдат допускани хора до запълване на оптималната численост за местоположението, предложена от Министерството на здравеопазването в цялостен синхрон с новата нормалност.

Организаторите ще поднесат дълго чаканото продължение на най-вкусното пловдивско събитие Mood for food, този път на софийска земя, събирайки на едно място усети от обичани заведения за хранене, пивки бири и коктейли, доста музика и развлечение за дребни и огромни. Фестивалът има за цел да ни извърши с позитивни страсти като провокира сетивата ни с най-хубавата храна на колела от познатите Skapto, Burgers on the road, Lolly, Chilli Hills Burning Van, Mangia Van, Boom Burgers и доста други.

Очаква ни наситена стратегия от разнородни занимания. Фестивалът ще стартира на 03 юли (петък) с DJ Funkster и ще продължи с храна за душата – обичаната от всички „ Пощенска кутия за приказки “ и премиерното показване на книгата „ Петък тъкмо в пет “ на Китодар Тодоров. Вечерта ще приключи уместно с лайв концерта на So Called Crew - Жлъч, Григовор и Гена.



Тези от вас, които възнамеряват да се причислят в съботната заран, ще бъдат уместно възнаградени от със знаковото шкембе на Grindhouse тъкмо в 11.00 часа. Очаква ви прословутото надяждане с люто, проведено от Chilli Hills, Джага шампионата на крафт бирата Cohones и още доста занимания.

Високото музикалното въодушевление в сърцето на София ще поддържат DJ Skill и DJ дуото Booty Beatz, а за край на вечерта се подгответе за неповторимите осъществявания на обичаните на всички групи - P.I.F. и Остава.



Изберете билет за посещаване през двата дни на стойност 20лв., с цел да сте сигурни, че не сте пропуснали нищо от първия летен фестивал на София.

Билети можете да закупите на място, като еднократният билет е на цена 15лв, а за децата до 7-годишна възраст входът е свободен.

Не пропускайте старта на летните фестивални дни! За спомагателна информация и ъпдейти към Restart Life Fest следете Фейсбук събитието ТУК .

Очакваме ви там!
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР