Мечтата на феновете на ЦСКА да видят Стойчо Младенов начело

...
Мечтата на феновете на ЦСКА да видят Стойчо Младенов начело
Коментари Харесай

Стойчо не мисли за ЦСКА, планира сезона на Кайсар

Мечтата на почитателите на ЦСКА да видят Стойчо Младенов отпред на отбора очевидно няма да се осъществя, най-малко този сезон. След като завоюва Купата на Казахстан със своя Кайсар и класира тима за идващото издание на Лига Европа, към този момент възнамерява идната акция.

Ръководството на "червените " търси вид за заместител на Люпко Петрович, който подаде оставка на 1 октомври. То възнамерява диалози с легендата Любо Пенев, а почитателите призоваваха за връщането на Младенов. Но очевидно проектите на самия експерт са разнообразни.

"Нужно е клубът да продължи да се развива, с цел да подобряваме тима всяка година - играта, конкуренцията в състава. Нужно е да работим в този момент, тъй че идната година да не изглеждаме по неприятен метод в Лига Европа. "

"Какви са проектите ми за идващия сезон ли? Имаме хрумвания за развиване на клуба, да повишим конкуренцията в тима. Нужна е дълбочина в състава, класни играчи. Не желая да посрамя Кайсар и казахстанския футбол ", съобщи Младенов след спечелването на Купата.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР