Мечтата на българския национален отбор по футбол да се класира

...
Мечтата на българския национален отбор по футбол да се класира
Коментари Харесай

Унгария сложи край на мечтите ни за участие на Европейското първенство догодина

Мечтата на българския народен тим по футбол да се класира за огромен конгрес за първи път от над 15 години е мъртва. Футболистите на Георги Дерменджиев изгубиха с безапелационното 1:3 от Унгария.
" Лъвовете " играха по никакъв начин не неприятно, като Краев и Неделев имаха страхотни благоприятни условия за гол при резултат 0:1, като и в двата случая Гулачи се намеси добре. Освен това, българите имаха искания в три обстановки за дузпа, само че основният арбитър от Полша отсъди 11-метров углавен удар единствено един път, като след преразглеждане с ВАР, се откри, че нарушаването е отвън наказателното поле. От своя страна Унгария вкара всяко едно свое състояние ще се изправи против Исландия във заключителен плейоф за класиране.
 Ще могат ли почитатели да поддържат националния тим в баражите за Евро 2020? Ще могат ли почитатели да поддържат националния тим в баражите за Евро 2020?
Баражите за европейското състезание и новото изда­ние на шампионата Лига на нации­те съвсем си­гурно ще се играят пред празни т...
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР