Мечтата на Англия за световна титла се изпари след драматичната

...
Мечтата на Англия за световна титла се изпари след драматичната
Коментари Харесай

Англичаните опитаха да хитруват... И се изложиха!

Мечтата на Англия за международна купа се изпари след трагичната загуба с 1:2 от Хърватия на полуфинала в Москва. Футболистите на Гарет Саутгейт обаче пробваха всичко допустимо, с цел да избегнат провалянето.

Те даже прибягнаха до ловкост. Или най-малко по този начин си мислеха. А в действителност се изложиха и изпаднаха в комична обстановка.

Марио Манджукич разруши сърцата на островитяните с уверено попадение във второто продължение. Докато нападателят и съотборниците му честваха бурно, англичаните приложиха явно репетирана тактичност в опит да изравнят стремително.

Ситуацията не бе показана по малкия екран, само че играчите на Трите лъва извършиха центъра допустимо най-бързо и спринтираха към вратата на противниците, които към момента се радваха отвън терена. Попадението им обаче по този начин и не бе прието.

Откъде въобще им хрумна тази концепция? Оказва се, че всичко е поради една набрала скорост около мондиала нечиста сделка - че в случай че всички футболисти от единия тим са отвън полето, другият може да неотложно да възобнови играта и да вкара на празна врата.

Оказва се обаче, че това е цялостна неистина. Център се извършва само и единствено при сигнал от основния рефер. В съответната обстановка Джунейт Чакър не бе дал сигнал и надлежно подлият проект на англичаните по този начин и не сработи...

Hrvati so blizu finala pic.twitter.com/vJMuRSLdYf
— Vlasta Jeseničnik (@VJesenicnik) July 11, 2018
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР