Мечтата ми е Левски да спечели всички мачове до края

...
Мечтата ми е Левски да спечели всички мачове до края
Коментари Харесай

Цанко Цветанов: Мечтата ми е Левски да спечели всички мачове до края

" Мечтата ми е Левски да завоюва всички мачове до края на шампионата ", разгласи помощник-треньорът на Левски Цанко Цветанов приказва преди заминаването на отбора за Дубай, където " сините " ще проведат своя зимен лагер.

" Честита Нова година на всички българи. Заминаваме на подготовка. На този стадий има двама нови, селекцията е отворен развой, само че това са футболистите, с които ще стартираме. Всички играчи ще пътуват за лагера. Нямаме продаден футболист. За мен ще е най-добре всички футболисти да останат в Левски ", сподели още той пред медиите.

" Доволни сме, че сме на най-хубавото място за подготовка. Всички млади футболисти в Левски ще би трябвало да създадат крачка напред и да станат по-добри. По този метод и Левски ще стане по-добър ", приключи Цветанов.

Старши треньорът Станимир Стоилов, чужденците, както и Николай Михайлов ще дойдат непосредствено в лагера на " сините ". Мъри изкара празниците в Лас Палмас и ще пътува непосредствено за Дубай. С тима пътуват водачите Георги Миланов и Ивелин Попов, както и Андриан Краев и Филип Кръстев.

Спортно-техническият щаб е планувал 5 контролни срещи, като противниците и датите на мачовете ще бъдат оповестени в допълнение.

До момента " сините " реализираха два входящи прехвърлянето. Съставът бе заздравен от бразилеца Рикардиньо и бранителя Кристиан Димитров. /БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР