Мечтаното завръщане на Неймар в Барселона не се осъществи, но

...
Мечтаното завръщане на Неймар в Барселона не се осъществи, но
Коментари Харесай

Появи се нов кандидат с рекордна оферта за Неймар

Мечтаното завръщане на Неймар в Барселона не се реализира, само че бразилецът не е трансформирал решението си и ще се опита да напусне Пари Сен Жермен и идващото лято. Този път обаче посоката може да е Англия. Според El Desmarque Челси приготвя извънредно примамлива оферта за бразилската звезда.

Испанското издание твърди, че от " Стамфорд Бридж " са приготвили 300 млн. евро за нападателя. Самият той пък ще бъде изкушаван с годишна заплата от 42 млн. евро, която ще го трансформира в най-скъпоплатения футболист в света.

Преди началото на сегашния сезон от Неймар се интересуваше освен Барса. Реал Мадрид и Ювентус също следяха обстановката към него, само че не бяха подготвени да извадят желаната от Пари Сен Жермен сума. Челси сега не може да прави прехвърляния поради наказване от ФИФА, само че възбраната ще отпадне идващото лято и клубът ще разполага с огромен бюджет за нови попълнения.

В същото време ПСЖ счита да предложи нов контракт на Неймар. Много малко евентуално е той да одобри. Бразилецът разчита, че това ще е последният му сезон на " Парк де Пренс ". След завръщането си на терена той донесе успехите над Страсбург и Лион с голове в последните минути, само че все пак почитателите не стопират да го наскърбяват поради обществено изразеното му предпочитание да си тръгне. Лига 1 8 кръг, събота 28 септември  Бордо 21:00предстои  Пари Сен Жермен
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР