Мечтан гост имаха в съблекалнята футболистите на Спартак след успеха

...
Мечтан гост имаха в съблекалнята футболистите на Спартак след успеха
Коментари Харесай

Легендата Пламен Казаков: Спартак, харесваш ми, давай смело напред

Мечтан посетител имаха в съблекалнята футболистите на Спартак след триумфа с 3:0 над Калиакра в събота на „ Локомотив ”. Треньорът на домакините Енгибар Енгибаров докара на крайници при тях легендата Пламен Казаков , който изгледа срещата от трибуните, откакто се завърна от гурбет от ЮАР.

„ Честитих трите точки на футболистите и си поговорихме малко. Харесаха ми по какъв начин бързо взеха решение мач и вкараха хубави голове. Пожелах им да продължат самоуверено напред, още повече, че доколкото разбирам в клуба ще се случат прелестни неща в идващите месеци и ще посрещнем с приповдигнато въодушевление 100-годишния си празник ”, сподели за „ Народно дело Седмицата ” Казаков.  

55-годишният някогашен халф е част от най-успешното потомство на Спартак, което в интервала 1982/1984 игра край за Купата на България, стигна до втория кръг в евротурнира за КНК и завоюва бронзови медали в „ А ” група.  

Пламен Казаков изрази също удовлетворение и от следващото си завръщане на „ Локомотив ”: „ Тук имам незабравими мемоари със Спартак, изключително на централния терен зад залата, който пресдстои да бъде възобновен от общината. Докато гледах нашите против Каварна, си спомних и за сгурията. Колко мача сме изиграли на нея, по какъв начин излизахме охлузени и одраскани, само че усмихнати след победа. Сега на нейното място е изкуствения терен, само че покленията спартаклии постоянно ще помнят страстите на нашата сгурия. ”
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР