Мечтаете ли за релакс сред тишина и спокойствие? Имате ли

...
Мечтаете ли за релакс сред тишина и спокойствие? Имате ли
Коментари Харесай

Идеалното място за семейна СПА ваканция близо до Пловдив

Мечтаете ли за релакс измежду тишина и успокоение? Имате ли потребност от чистия въздух на планината и отмората на лечебните водни процедури? Ако отговорът е " Да “, то ние имаме най-хубавото предложение за вас! 

В разгара на зимата и идната междусрочна почивка на вашето дете, Парк и СПА Хотел Марково още веднъж е помислил за вашата зимна отмора. Комплексът, ситуиран единствено на 2 км. от огромния град и в това време заобиколен от величествената Родопа планина, ще ви обезпечи всичко належащо за един пълностоен фамилен уикенд. Зимната оферта на Парк и СПА Хотел Марково - " Междусрочна зимна ваканация за цялото семейство “ - е в интервала 1-5 февруари и включва: 

• Нощувка

• Закуска и Вечеря

• Безплатен детски ъгъл с целодневни аниматори

• Ползване на първокласен СПА център

• Безплатен Wi-Fi и паркинг 

За повече детайлности, разгледайте офертата на този адрес: https://hotelmarkovo.bg/промоции/

За всички, които се стремят към здравословен метод на живот или си мечтаят за разходка измежду чистия въздух на борова гора, най-хубавият градски хотел на България, сътвори за вас специфична Солна стая. Подходяща както за възрастни, по този начин и за деца, лечението на Солната стая ще зареди всяка ваша клетка с О2 и ще отстрани умората от насъбраните отрови. 

Изключително подобаващи за филтриране на дихателните пътища от замърсявания и прахуляк, терапиите в Солната стая ще се оправят чудесно и с досадните хронични алергии. 

Висококачествената естествена сол, с която са покрити стените на стаята, както и халогенераторът, който впръсква изсъхнал аерозолен натриев хлорид, обезпечават скъпите съставки, които се всмукват при поемане, а също и през кожата. По този метод се подпомага детоксикацията на тялото, ускорява се имунитета и се усъвършенства метаболизма. 

С естествения си пясъчник от сол, Солната стая е същинско развлечение за малчуганите. Те могат умерено да играят в него, до момента в който трае 20 минутната терапия за деца. Възрастните пък могат да се насладят на лечението в продължение на 40 минути.

Терапията е подобаваща за всички възрасти и няма странични резултати, като любопитен факт е, че 40 минути в Солна стая се равняват на 4 часа разходка в борова гора! Чудесно, нали? 

Имате и опцията да се възстановите измежду голям брой водни процедури в първокласния СПА център на Park & SPA Hotel Markovo или във фитнес залата му. Новият детски център пък разполага с  професионални аниматори и е отворен изцяло гратис за гостите на хотела, с цел да обгрижи вашите малчугани, до момента в който вие се наслаждавате на престоя си.

Шеф-готвачът на Парк и СПА Хотел Марково също ви чака, с цел да ви сервира неповторимите си ястия в дизайнерската конюнктура на ресторант Belle Vue, който ще ви плени и с невероятната си панорама към нощен Пловдив!

Новите първокласни пространства за настаняване пък, са гаранция за едно удобно фамилно преживяване, осигуряващо персонално пространство и успокоение на налична цена.

Подарете си подобаващ отдих в Парк и СПА Хотел Марково с " Междусрочна зимна почивка за цялото семейство “!
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР