Мечтаеш ли да бъдеш музикална звезда и да създадеш текста

...
Мечтаеш ли да бъдеш музикална звезда и да създадеш текста
Коментари Харесай

Сцената е твоя! Coca-Cola иска да чуе твоята песен и да те превърне в звезда

Мечтаеш ли да бъдеш музикална звезда и да създадеш текста за идващия летен шлагер на Coca-Cola? Искаш ли да застанеш на сцената дружно с обичаните си реализатори - Mихаела Филева, Михаела Маринова, Тита, Eva Parmakova, Yoana, 4 Magic и те да изпеят твоите думи на концерт на Coca-Cola The Voice Нappy Energy Tour? Това е твоят миг! Coca-Cola желае да чуе твоята ария и да разбере в какво вярваш, и защо мечтаеш.

В търсене на нова звезда Coca-Cola афишира конкурс за писане на текст на горещия летен шлагер на турнето – „ Моята Песен “. Финалистите ще се изберат от особено жури в състав: Михаела Филева, Михаела Маринова и Тита и представители на Coca-Cola, а огромният победител ще бъде селектиран посредством обществено гласоподаване в платформата MySparx. Фаворитът ще има опцията да показа песента на най-мащабната музикална сцена в България, дружно със звезди на Coca-Cola The Voice Нappy Energy Tour. И това не е всичко, с изключение на неповторимото прекарване да запише ария с обичаните музикални реализатори на България, спечелилият ще може да се изяви и като се включи в фотосите на формалния видеоклип. Защото Coca-Cola сбъдва фантазии!

Чрез най-любимото изкуство - музиката, Coca-Cola желае да окуражи младежите да споделят в какво имат вяра и да се изявят. Както системата на Кока-Кола в България оказва помощ за кариерното развиване на младежите посредством дълготрайната самодейност Youth Empowered, по този начин и акцията Coca-Cola Stories им дава опция да изразят себе си и един от тях да изгрее на огромната сцена, дружно със своите обичани реализатори.

Желаещите да вземат участие в предизвикването, могат да го създадат посредством Coca-Cola Stories на платформата mysparx.bg. За задачата, участниците би трябвало да основат своето „ стори “ и да напишат текст по особено композирана музика, носеща духа на лятото. Текстът-победител ще бъде трансфорат в ария, която ще се снабди и със личен музикален клип. Песента ще бъде предавана по радио, телевизия и онлайн и ще бъде изпълнена онлайн по време на грандиозния край на Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour в София на 14-и септември. В осъществяването ще се включат и звезди на турнето.

Кампанията на Coca-Cola – “Coca-Cola Stories” цели да трансформира Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour в още по-вълнуващо събитие основано от младежи за младежите. Защото това е тяхното турне, тяхната ария, тяхната сцена и тяхната Coca-Cola!

Още информация за изискванията на играта можете да откриете на www.mysparx.bg.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР