Мечтаем си да срещнем онзи човек, който ще заслужи да

Мечтаем си да срещнем онзи човек, който ще заслужи да ...

3-те зодии, които ще се сгодят през 2019.

Мечтаем си да срещнем онзи човек, който ще заслужи да чуе от нас заветното "Да". Чакаме, търсим го, докато един ден той не се появи и не преобърне живота ни изцяло. Това са 3-те зодии, които могат да очакват предложение за брак още следващата година.

Телец
Връзката ви е достатъчно силна и стабилна и човекът до вас вече е решил, че е време да прекарате остатъка от живота си заедно. Половинката ви наистина ви обича, за това е хубаво да разберете, че Съдбата не ви е срещнала случайно и тепърва хубавите моменти между вас предстоят. Началото на годината ще тръгне с малки колебания, които ще изчезнат в мига, в който започнете да правите нови планове за живота ви заедно. Имате най-хубавата връзка, която сте имали досега и това не е случайно. Когато човек срещне половинката си... всичко се променя.

Рак
Вътрешно усещате, че човекът до вас е човекът ЗА вас. Доверете се на интуицията си и не чакайте повече. Бракът е за онези, които са сигурни в чувствата си, а вие дори не можете да си представите живота си един без друг. Време ви е! Отсрещната страна ще бъде истински изненадана, когато повдигнете въпроса или започнете да намеквате, че ви е време. Имате всички предпоставки да създадете едно здраво и щастливо семейство. Бъдете един до друг така, както сте били досега и всичко ще бъде наред. Очаква ви страхотен съвместен живот!

Скорпион
Чакането за вас приключи, най-накрая мечтата ви ще се сбъдне. Толкова дълго сте търсили правилния човек, че на моменти още не можете да осъзнаете, че наистина сте го намерили. Очаквайте най-незабравимото предложение за брак и просто се радвайте на щастието си. За тези, които още не са го намерили, това ще се случи още в началото на 2019 г. Никога не сте си представяли, че можете да срещнете някого и в края на същата година вече да знаете, че той е човекът за вас. Чудесата по света са много и това е едно от тях за вас.

Източник: actualno.com