Мечтаем си да срещнем онзи човек, който ще заслужи да

...
Мечтаем си да срещнем онзи човек, който ще заслужи да
Коментари Харесай

3-те зодии, които ще се сгодят през 2019

Мечтаем си да срещнем оня човек, който ще заслужи да чуе от нас заветното " Да ". Чакаме, търсим го, до момента в който един ден той не се появи и не преобърне живота ни напълно. Това са 3-те зодии, които могат да чакат предложение за брак още идната година.

Телец
Връзката ви е задоволително мощна и постоянна и индивидът до вас към този момент е решил, че е време да прекарате остатъка от живота си дружно. Половинката ви в действителност ви обича, за това е хубаво да разберете, че Съдбата не ви е срещнала инцидентно и занапред хубавите моменти сред вас предстоят. Началото на годината ще тръгне с дребни съмнения, които ще изчезнат в мига, в който започнете да вършиме нови проекти за живота ви дружно. Имате най-хубавата връзка, която сте имали до момента и това не е инцидентно. Когато човек срещне половинката си... всичко се трансформира.

Рак
Вътрешно усещате, че индивидът до вас е индивидът ЗА вас. Доверете се на интуицията си и не чакайте повече. Бракът е за тези, които са сигурни в възприятията си, а вие даже не можете да си визиите живота си един без различен. Време ви е! Отсрещната страна ще бъде същински сюрпризирана, когато повдигнете въпроса или започнете да намеквате, че ви е време. Имате всички предпоставки да създадете едно крепко и щастливо семейство. Бъдете един до различен по този начин, както сте били до момента и всичко ще бъде наред. Очаква ви страховит взаимен живот!

Скорпион
Чакането за вас завърши, най-сетне фантазията ви ще се сбъдне. Толкова дълго сте търсили верния човек, че на моменти още не можете да осъзнаете, че в действителност сте го намерили. Очаквайте най-незабравимото предложение за брак и просто се радвайте на щастието си. За тези, които още не са го намерили, това ще се случи още при започване на 2019 година Никога не сте си представяли, че можете да срещнете някого и в края на същата година към този момент да знаете, че той е индивидът за вас. Чудесата по света са доста и това е едно от тях за вас.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР