Мечето Падингтън идва в България, за да се срещне със

...
Мечето Падингтън идва в България, за да се срещне със
Коментари Харесай

​Мечето Падингтън идва в България, за да се срещне със своите почитатели

Мечето Падингтън идва в България, с цел да се срещне със своите фенове и да ни подсети за положителните маниери. Той ще чака дребните посетители в 11 часа в Младежкия спектакъл, а мотивът е 60-ата му годишнина. Мечето на Майкъл Бонд е основен воин в книги, сериали и филми. Срещата с Падингтън е в границите на Международния книжовен фестивал за деца и младежи и е част от културната стратегия на Българското европредседателство.


Добрите маниери и безгрижието по детски. С тези свои качества мечето Падингтън става обичан воин на 8-годишната Лора.
Лора Чичкан - 8 г: Впечатлена съм от героя на мечето Падингтън, тъй като той е нехаен. Обича да си хапва мармалад. И той си смъква шапката, с цел да покаже почитание към хората.Таня Петрова - шеф на издателство " Агата ": Посланик на положителното. Мече, което раздава правдивост и откровено се надявам, че децата около него стават по-добри.
Родината на Падингтън е Перу, само че той не се задържа там, тъй като е буен странник и постоянно се впуска в завършения. А всеки, докоснал се до неговия свят, има своята обичана история.

Таня Петрова - шеф на издателство " Агата ": Той, като всички деца желае да направи нещо доста положително и в това си предпочитание сътворява доста бели и това е радостната част.
Лора Чичкан - 8 година: Ние децата си приличаме с мечето Падингтън, тъй като сме като него - любознателни и обичаме да научаваме нови неща.
Падингтън не е единствено воин за най-малките: пакостливото мече е любим и на възрастните, тъй като неговите завършения допират всеки, решил да резервира детето в себе си.
Лора Чичкан: Елате и вие през днешния ден в 11.00 часа, тъй като мечето Падингтън ви е приготвило доста изненади.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР