McLaren Automotive анонсира обновените си планове за развитие за следващите 7 години

...
McLaren Automotive анонсира обновените си
планове за развитие за следващите 7
години
Коментари Харесай

McLAREN с 18 нови предложения до 2025 година

McLaren Automotive анонсира обновените си планове за развиване за идващите 7 години по време на провелият се в края на миналата седмица Goodwood Festival of Speed. Според анонсираната от компанията информация, до 2025 година компанията ще стартира 18 нови коли и съществени модификации, и ще направи инвестиция от 1.2 млрд британски лири, голяма част от които ще бъде предназначена за цялостната хибридизация на гамата.

От McLaren Automotive разясняват също по този начин, че инвестицията ще помогне на марката да увеличи производството си с към 75% от актуалното равнище, като поставената цел е около 6000 автомобила годишно към средата на идващото десетилетие. Един от най-вълнуващите нови модели, които споменават от компанията е наследникът на емблематичното P1, показано преди 5 години и вечно трансформирало историята на хиперавтомобилите с въвеждането в употреба на хибридна задвижваща система.

McLaren Automotive анонсира проектите си за развитие на настоящата си дилърска мрежа, както и проекти за нахлуване на нови пазари, включително Русия, Индия и Централна и Източна Европа. Намерението на компанията е броят на формалните й представителства да доближи 100 до края на идващите 7 години, като към момента те са 31.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР