МБАЛ Проф. д-р Параскев Стоянов АД в Ловеч получи на

...
МБАЛ Проф. д-р Параскев Стоянов АД в Ловеч получи на
Коментари Харесай

Болницата в Ловеч получи 200 контейнери за медицински отпадъци и 150 предпазни маски

МБАЛ " Проф. доктор Параскев Стоянов " АД в Ловеч получи на 15 април 200 контейнери за предпазване на рискови болнични боклуци, както и 150 защитни маски за лице.
Дарението е обезпечено от кмета на Община Ловеч Корнелия Маринова и другари, стана ясно при излъченото му на доктор Румяна Нановска, изпълнителен шеф на болничното заведение.

Контейнерите са за еднократна приложимост за рискови боклуци с размер от 40 и 60 литра. Произведени са от „ Пиринпласт “ АД, град Гоце Делчев. Дарението е по отношение на ограниченията, които се подхващат в изискванията на изключително състояние и са за болнични заведения, в които се лекуват инфектирани с Коронавирус 19.
Маските са водоустойчиви, с филтър, и са за многократна приложимост.
Ако имате нужда от още нещо, обадете се, заръча кметът Корнелия Маринова на доктор Нановска, която пък сърдечно благодари за следващото подаяние.

Производителят от Гоце Делчев изнася продуктите си в редица европейски страни, измежду които Италия и Франция. Контейнерите за рискови болнични боклуци са сертифицирани според ADR – рискови субстанции.
НА ЖИВО: Последна информация и всичко за ковид, 15 април
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР