„МБАЛ Хасково вече работи с обновено, модерно оборудвано отделение по

...
„МБАЛ Хасково вече работи с обновено, модерно оборудвано отделение по
Коментари Харесай

Директорът на МБАЛ Хасково д-р Георги Гелов: Ремонтът на Отделението по хемодиализа се случи благодарение на Станислав Дечев и Делян Добрев

„ МБАЛ Хасково към този момент работи с актуализирано, съвременно оборудвано поделение по хемодиализа. Този ремонт се случи в рамките единствено на една година. Инвестирани са 230 хиляди лв., обезпечени с помощта на Станислав Дечев като регионален шеф на Хасково и Делян Добрев като народен представител и регионален координатор на ГЕРБ”. Това показа по време на формалното разкриване на обновеното поделение шефът на МБАЛ Хасково доктор Георги Гелов.

„ С персоналното подпомагане на Станислав Дечев и Делян Добрев, които упорстваха пред Министъра на опазването на здравето, бяха отпуснати тези средства, с цел да можем да обслужваме пациентите надеждно”, акцентира доктор Гелов и добави, че пациентите към този момент се връщат в Хасковската болница, тъй като тук се предлага качествена грижа и професионално здравно обслужване.

„ Двойно е повишен потенциалът на Отделението по хемодиализа, а всичко това не би било допустимо без екипа, който работи тук”, призна доктор Гелов.

Отец Никола отслужи водосвет за здраве и благополучие, а лентата прерязаха доктор Гелов, Делян Добрев и заместник-областният шеф на Хасково доктор Стефка Здравкова.

Кандидатът за кмет на Хасково Станислав Дечев поздрави екипа на отделението за професионалната работа и неотменни грижи за пациентите.

„ Само преди една година бяхме тук и даже не желая да си припомням по какъв начин изглеждаше тогава отделението. Днес съм впечатлен и задоволен от свършената работа. Радвам се, че с изключение на ремонт на отделението, тук са купени и 6 нови апарата за хемодиализа и два автомобила, които да транспортират болните. Условията за работа на медицинските експерти и лекарите също са отлични. Ще продължа да работя със същата сила за Хасково, тъй като нашият град и хората тук заслужаваме най-хубавото опазване на здравето и грижи. Уверен съм, че и държавната поддръжка за нашата болница ще продължи, тъй като опазването на здравето е измежду главните цели за правителството”, сподели пред екипа на болничното заведение Станислав Дечев.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР