МБАЛ "Д-р Стамен Илиев" в Монтана отчете печалба от дейността

...
МБАЛ "Д-р Стамен Илиев" в Монтана отчете печалба от дейността
Коментари Харесай

За трета година болницата в Монтана отчита печалба от дейността си

МБАЛ "Д-р Стамен Илиев " в Монтана регистрира облага от активността си за 2018 година на годишното заседание на акционерите, оповестиха от здравното заведение.Тя няма и просрочени отговорности досега. Заради постоянното и развиване акционерите, максимален от които е здравното министерство, дадоха нов мандат от 3 години на управлението и изпълнителния шеф доктор Тони Тодоров.

Болницата на Монтана приема пациенти от цяла Северозападна България. Тя разполага с нужните междинни и висши медицински фрагменти, модерна инсталация и добра организация на работа. Всяка година се обновяват по няколко отделения, през 2018 - отделението по хемодиализа. Ремонтират се отделенията по правосъдна медицина и патоанатомия.

Болницата си е осигурила 330 000 лева за закупуване на нова инсталация. През 2019 тя ще се достави с рентгенов уред за отделението по ортопедия, операционна маса и инсталация за физиотерапия.Здравното заведение получава поддръжка от здравното министерство и общината в Монтана, която също е акционер в сдружението.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР