МБАЛ Д-р Братан Шукеров АД – Смолян, отдава под наем

...
МБАЛ Д-р Братан Шукеров АД – Смолян, отдава под наем
Коментари Харесай

Смолянската болница отдава под наем хотел в Пампорово

МБАЛ " Д-р Братан Шукеров " АД – Смолян, отдава чартърен за период от 7 години " Вила Здраве ", намираща се в курортен комплекс Пампорово. Обектът е покрай ски-плаца в местността " Ардашлъ ".  
От 1993 година насам обектът се популяризира като тризвезден хотел " Дюкс Плейс ", защото е бил чартърен за дълъг интервал от време. Впоследствие сред болничното заведение и наемателя се заформи десетгодишна правосъдна сага за собствеността над нея, която приключи в интерес на лечебното заведение.
Откак са почнали делата вилата не е населявана.
Тя е триетажна със застроена повърхност от 291 кв. метра. Разполага с 10 жилището и 40 кревати, ресторант, сауна и други Първоначалната цена за отдаване чартърен е 1 390 лв. без Данък добавена стойност.

От предходната година МБАЛ – Смолян, се пробва да я отдаде чартърен, само че за тригодишен период и нямаше искащи. Поради тази причина, с решение на Общото заседание на акционерите, срокът за отдаването й чартърен бе продължен.
Документи се одобряват до 23.08.2019 година, като депозитът за присъединяване е 695 лева Конкурсът ще се организира на идващия работен ден – 26.08.2019 година в постройката на МБАЛ „ Д-р Братан Шукеров “. Повторен конкурс ще бъде извършен на 09.09.2019 г.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР