Мазилка се откърти от таван и падна на сантиметри от

...
Мазилка се откърти от таван и падна на сантиметри от
Коментари Харесай

Мазилка падна до новородено в болница

Мазилка се откърти от таван и падна на сантиметри от новородено и майка му, заяви Нова телевизия. Няма потърпевши. Инцидентът е станал в една от стаите на Родилно поделение на болничното заведение в Смолян.

В стаята са били 21-годишната родилка, нейната дъщеричка, родена ден по-рано и бабата дружно с една от медицинските сестри. Усещайки, че пада нещо от тавана, сестрата се навела над бебето, което е било на повивалника.

Инцидентът беше избран като противен от шефа на МБАЛ " Д-р Братан Шукеров " доктор Марин Даракчиев. Той е свикал комисия, която да огледа ситуацията в бранша, където е паднала мазилката.

" Стаята е ремонтирана преди десетина години и в нея е нямало забележими белези, че има такива индикации. Мазилката не е била напукана и няма по какъв начин да се допусна, че ще падне. Назначил съм комисия, която ще огледа обширно всичко и в случай че се постанова вземането на спомагателни ограничения, то такива ще има. Дотогава въпросният бранш няма да се настаняват родилки ", сподели доктор Даракчиев.

Другата част на отделението е ремонтирана преди четири години. Над въпросния бранш на Родилно поделение тече ремонт поради отделяне на конструкция за инвазивна кардиология.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР