Майтапите по пианиста Евгени Генчев е възможно да надминат култовата

...
Майтапите по пианиста Евгени Генчев е възможно да надминат култовата
Коментари Харесай

След Много мило на Виктор в Ергенът 1, измислиха прякор и на Евгени

Майтапите по пианиста Евгени Генчев е допустимо да надминат паметната фраза на Виктор Стоянов " Много благо ", която се прочу в първия сезон на " Ергенът ".

Виртуозът на пианото Евгени Генчев разумно стана един от най-обсъжданите хора в България, като той към този момент се прочу и в най-затънтените села, само че не около музиката си, а с присъединяване си в риалитито.
                             

Преди да влезе в предаването, Евгени беше напълно непозната персона, макар че е приключил Кралската музикална академия в Лондон и е изнасял концерти на няколко континента. В момента всеки втори човек приказва за него, какво е направил, по какъв начин е реагирал и т.н. 

Покрай неговата популярност изникват и много любопитни прякори, които не кореспондират с имиджа, който си е основал. Така музикантът, споделял една сцена със звезди от ранга на Том Джоунс и Лейди Гага, за мнозина българи е просто " Евгенът ". Прякорът му може и да не му харесва, само че известността не прости. 
                             

Друг сходен и даже още по-забавен прякор още веднъж е композиция от името на предаването и неговото лично - " Ергени ".

Е, сигурни сме, че Генчев скоро няма елементарно да се отърве от тези нови имена. Надяваме се да има възприятие за комизъм и да ги приема с усмивка, а не с засегнатост.

 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР