Майсторски клас на тема Изготвяне и представяне на финансови отчети

...
Майсторски клас на тема Изготвяне и представяне на финансови отчети
Коментари Харесай

Експерт счетоводител проведе майсторски клас за свищовски студенти

Майсторски клас на тематика „ Изготвяне и показване на финансови доклади с общо предопределение “ провежда катедра „ Счетоводна отчетност “ при Стопанската академия „ Димитър А. Ценов “ в Свищов.

Обучението организира Христо Досев – квалифициран специалист счетоводител и ученик на компетентност „ Счетоводство и надзор “ в свищовското висше учебно заведение. В майсторския клас участваха студенти от ІV курс на компетентност „ Счетоводство и надзор ” и магистри от Министерство на правосъдието „ Счетоводство и одит в нефинансовите предприятия “.

 sa3 Гост-лекторът бе показан пред студентите от ръководителя на катедрата, проф. доктор Атанас Атанасов. Той разясни, че Христо Досев е член на публицистичния съвет на списанието на Института на дипломираните експерт-счетоводители в България и ръководещ съучастник в „ Досеви – съвещания и одит “ ООД, гр. Габрово.

„ В Стопанска академия и управлението, и обособените катедри постоянно се стараят да поддържат връзката сред хората, които дават теоритичната подготовка на студентите и представители на бизнеса, за да се обезпечи и практическо образование. Особено скъпо е за всички нас, когато гостуващите лектори от практиката са ученици на свищовската Алма матер, какъвто е Христо Досев “, посочи зам.-ректорът по студентска политика и институционални връзки, доцент доктор Николай Нинов.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР