Майстори пекари и бъдещи готвачи се трудят усърдно върху набрашнените

...
Майстори пекари и бъдещи готвачи се трудят усърдно върху набрашнените
Коментари Харесай

Как го правеха по времето на соца! ВИДЕО разкрива колко са сръчни готвачите и сервитьорите от ТОХ-Бургас

Майстори пекари и бъдещи готвачи се трудят старателно върху набрашнените плотове в Техникума по публично хранене в Бургас, през днешния ден Професионална гимназия по туризъм „ Проф. Д-р Асен Златаров “.

Годината е далечната 1979, а съветско видео е запечатало по какъв начин българските деца месят, точат и пекат самун за знамение и приказ. Дори тогава учебното заведение е блестяло с съвременни фурни. А работният развой е част от изпит. Разчупване на коричката и един залък е задоволителен на опитния учител да сложи оценка. Красив бар, спретнати сервитьори, които сервират пирожки и лимонади с усмивка ни демонстрира идващият изпит, който този път е в ресторант „ Младост”. Макар видеото да е много соц, може да се каже, че демонстрира нашите възпитаници във допустимо най-перфектната професионална светлина.

Колосани панделки на униформите, носене на табли с дузина чаши, точно до милиметър слагане на покривката на маса. Ако сте в ресторантския бизнес, изгледайте го, ще Ви е потребно и през днешния ден.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР