Майсторът на четките, както Цецо Андреев нарича себе си, не

...
Майсторът на четките, както Цецо Андреев нарича себе си, не
Коментари Харесай

Ексклузивно в HotArena! Пиян Цецо Андреев звънял да Емилия да й иска обяснение защо го е отрязала! На следващия ден гримьорът се скрил в тоалетната от страх!

Майсторът на четките, както Цецо Андреев назовава себе си, не стига, че добре се е погрижил за това да не работи повече с поп фолк певицата Емилия, само че й търси и пояснение за какво е прекратила потреблението на услугите му, разбра HotArena.

Докато той бе в къщата на „ Биг Брадър “ през месец ноември, нескрито лъсна по какъв начин е прецакал брачната половинка на Жорж Башур . Четири пъти й заречен, че за фотосите на следващото й видео той ще бъде на снимачната площадка, с цел да я приведе в подобаващ тип, само че в последна сметка не спазил сделката и не се явил. Заради неговата лекомисленост се наложило на певицата да анулира фотосите за различен ден, до момента в който откри екип, на който да довери хубостта и визиите си в лентата.

Вероятно поради това Емилия е прекратила работните си взаимоотношения с Цецо . Въпреки това тя посещава салона, в който той се изявява и който е благосъстоятелност на сътрудника му – коафьор Момчил Спасов. Само че пайнерката серпантина там единствено с цел да й барнат прическата, а макиажа доверявала на различен човек от различен салон…

Андреев се напил една вечер и решил да безпокои русокоската по телефона, с цел да й търси сметка за какво пренебрегва както него, по този начин и работата му. Емилия не обърнала изключително внимание на позвъняването му, само че пък Джордж Башур решил да вземе отношение по проблема. Той изпратил един от охранителите си в салона със заръката да съобщи на гримьора, че не му прави чест да звъни по нощите отговорен и търсещ пояснения в несъответстващо положение.

Андреев щом чул кой човек го търси и от кого е изпратен, се скрил в тоалетната и не излязъл от там дълго време.

Последният им взаимен ангажимент е бил по клипа на „ Завинаги “, песента, която пайнерката посвети на починалия наследник на Жорж – Феди. Ако там Цецо се е издънил, намесата на Башур в разпрата е изцяло уместна.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР