Майсторът на акустичната китара Том Синатра, който е племенник на

...
Майсторът на акустичната китара Том Синатра, който е племенник на
Коментари Харесай

Племенникът на Франк Синатра ще открие концерта на италианската звезда Ал Бано в София

Майсторът на акустичната китара Том Синатра, който е племенник на легендата Франк Синатра, ще бъде специфичен посетител на концерта на италианската звезда Ал Бано със Софийска филхармония в София. На 6 октомври в зала 1 на НДК виртуозният музикант ще завладее публиката с неповторимия си гений и наличие на сцена малко преди Ал Бано да извърши най-големите си шлагери - „ Felicità “, " Libertà ", " Sempre sempre " и доста други.
Работил с цялостен куп звезди, измежду които звездите Марк Нопфлър, Тото Кутуньо, Микеле Плачидо, племенникът на Синатра с майсторство и финес печели сърцата на почитателите в целия свят. Във впечатляващата му биография влизат редица награди, измежду които и отличие от най-престижния италиански фестивал в Сан Ремо.
С акустичните си сола, страхотният китарист ще добави магичната атмосфера в зала 1 на НДК. Франк Синатра няма да бъде единствената изненада за родната аудитория по време на незабравимия концерт на именития артист Албано Каризи. Редом до великия реализатор ще излезе синът му Яри, който също е извънредно надарен музикант.
Билети за концерта на Албано Каризи с виртуозите от Софийска филхармония са на цени от 40 до 70 лева и могат да бъдат закупени от мрежата на Eventim в цялата страна, както и online. Събитието е с начален час 20:00. Организатор е MOKO Solution. Повече информация тук: Ал Бано и Софийска филхармония - Oфициално събитие.
Събитието се провежда с поддръжката на Италиански културен институт.

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР